Víkend v Táboře

 Ahoj moji milí čtenáři 😏 

Po týdnu od zmiňovaného víkendu usedám k počítači a chystám se vám ho popsat. Budu vyprávět o dvou náročných dnech, kdy jsem ale byla naprosto nadšená a šťastná, že na obou akcích můžu být.

Jednalo se tedy o dny víkendové, tudíž sobota a neděle.

 V sobotu 11.9.2021 se konal 1. jihočeský mega event a to v Táboře, jak už jsem psala v názvu článku. Tato akce probíhala konkrétně v Sezimově Ústí u hvězdárny Františka Pešty. Proto se setkání tematicky jmenovalo Hvězdný Tábor. Akce byla přesunuta z loňského roku kvůli pandemii, ale nakonec se podařilo. Hned při vstupu do areálu jsem uviděla e-shop, kde jsem si nakoupila různé upomínkové předměty. Dále jsem zabrousila do cwg šmelinárny a musím říci, že jsem si hodně rozšířila svou sbírku koleček. Následně jsem vyhledala eventový logbook, kam jsem se pomocí razítka podepsala a vše si vyfotila, abych účast mohla doložit i na webu. Pár minut před 11. hodinou se začal nafukovat Mars, což byl vlastně další doprovodný event s názvem Kolaudace Marsu pro Hvězdný Tábor. Druhá, v podstatě hlavní jmenovaná akce měla svůj začátek až v pravé poledne, ale hodně lidí včetně mě přišlo dříve. Přišlo mi to jako dobré řešení, abych se nemačkala v davech. Logbook k Marsu jsem nalezla u hvězdárny, kam muselo razítko přijít taktéž. Shodou okolností jsem nalezla i prémiovou keš hvězdárny, což mi udělalo velkou radost. A vlna dobrých zpráv nepřestala, protože jsem obešla celou hvězdárnu a zjistila, že je vzadu přidělaný plakát s žabákem Signálem. Tak jsem hned lovila telefon a dělala si fotku. Díky včasnému příjezdu jsem si stihla vše obejít v klidu a v pohodě a tím pádem mi nic nebránilo i brzy odjet. Bylo hrozně fajn poznat nové lidi a hlavně vidět, že nejsem blázen jenom já.


Pár foteček z místa činu:



















V neděli 12.09.2021 jsem jela do Tábora znovu. Tentokrát kvůli mému druhému velkému koníčku a to postcrossingu. Akce se konala v zoologické zahradě na Větrovech. Musím se přiznat, že přímo do zoo jsem nejela. S přáteli jsem se potkala až v restauraci Pintovka, kde se mi tedy moc líbilo.  Dali jsme si jídlo a poté se začali rozdělovat srazové pohledy. Vzhledem k množství těchto "upomínkových" předmětů jsme si je všichni poznačili a začalo se razítkovat (opět to znamená podepisovat). Od začátku setkání jsme se všichni skvěle bavili. Jak už jsem psala u geocachingového eventu, bylo neskutečně fajn poznat další lidi se zapálením do stejného koníčku. A samozřejmě vidět se s již známými. Zhruba 2 hodinky jsme razítkovali a zároveň si povídali a poté sešlost rozpustili, kvůli odjezdům vlaků. 



Zde přikládám fotky pohledů ze srazu




                                                            




A tady fotky přímo z dění :





Kdy se měl konat Hvězdný Tábor jsem věděla delší dobu a neskutečně jsem se na ten den těšila. Asi měsíc zpět jsem zjistila, že se má konat právě i poscrossingový srazík a tak jsem rychle lovila kalendář a zkoumala, jestli obě akce půjdou skloubit, nebo budu muset, ač nechtěně, jednu účast oželet. Nakonec mi tedy vše klaplo a já mohla oba dva dny.  Tyto dva koníčky naprosto miluju a mrzelo by mě, kdyby to bývalo nevyšlo. Opravdu suprově strávený víkend.


A co vy ? Byli jste alespoň na jedné ? 

Navštěvujete takovéhle akce ? 


Doufám, že se vám článek alepsoň trochu líbil 

Hezký zbytek dne 

Marťa




Komentáře