LR & Beauty a Yves Rocher

Ahoj čtenáři 😊

Píšu úplně první článek na téma beauty, tak vůbec nevím, jak to mám pojmout. Každopádně se budu snažit, aby se Vám článek líbil a alespoň třeba pár užitečných informací jsem Vám předala. Budu psát hlavně o svých zkušenostech, které jsem za nějakou dobu nasbírala.

LR & Beauty


Před nějakým časem jsem tady zveřejňovala článek jen o LR kosmetice. V té době mi pomohl hlavně jejich gel na štípance od komára. Jsem alergik, takže každý štípanec nateče o trošku víc, než lidem bez alergie. Říkala jsem si, že by mohli pomoci i další produkty a to na exém, kterým trpím už také několik let.

Jak jsem zmiňovala v předchozím článku, objednala jsem si startovací balíček, ve kterém byl mimo jiné krém na ruce a onen gel. Tento gel používám poměrně často na různá zranění (štípance, spáleniny od sluníčka, různé škrábance atd.) Vytvoří totiž na zranění v podstatě takovou tenkou vrstvu, která dalo by se říci, že léčí. A krémem na ruce se snažím si vyléčit exém. Mohu říci, že poměrně úspěšně. Jsou chvíle, kdy mám pocit, že ještě pár týdnů a mám ho pryč. Pak se ale zase objeví pupínky mě zmizí úsměv na tváři. Každopádně neklesám na mysli a stále doufám, protože LR je zatím to nejlepší na můj problém.

Ještě zde také musím zmínit sprej první pomoci, který využívám hlavně právě také na spáleniny (například od oleje, který prská na pánvi) a na odřeniny.


















U této značky jsem použila více obrázků, protože jí moc lidí nezná, tak abyste měli alespoň trochu přehled.


Yves Rocher


Dále jsem ale také objevila kouzlo další přírodní kosmetiky a to Yves Rocher, což je značka, která vznikla ve Francii. Zde jsem si oblíbila hlavně jeden sprchový balzám pro velmi suchou pokožku. Velmi dobře také regeneruje a kůži mám tak opravdu mnohem lepší než dřív. Od této firmy mám doma také další produkty, mezi které patří přípravky na obličej. Jedná se o klasický BB cream. Yves Rocher vyrábí super odstín, který je přímo pro mě. Ostatní značky mi prostě odstínově moc nesedí, protože mi přijde, že jsou do žluta.

Také od nich používám laky na nehty. Dále šampony na vlasy, protože mám pocit, že když je tam napsáno, že onen produkt podporuje aby se vlasy tolik nelámaly, můžu se spolehnout na to, že to tak opravdu je. A sem tam si pořídím nějaký ten krém.





Obě dvě značky mi změnili v podstatě život. Všechno na co jsem jakýkoliv produkt použila se mi zlepšilo. Hlavně jsem teda vděčná za exém, který mě opravdu trápí a to hlavně přes léto, kdy je vidět.


A co vy? Používáte tyto značky? Případně mi do komentářů napište které produkty a na jaký problém.

Doufám, že se Vám článek alespoň trochu líbil 😊😊


Hezký zbytek dne
Marťa







Komentáře

  1. Yves Rocher je super, taky od nich občas něco koupím, pokud je to v mých možnostech :D Kupovala jsem od nich mamince k svátku peeling a masku na vlasy, tak uvidíme, jak to bude fungovat. Já za sebe můžu doporučit zmatňující pleťovou masku, ta je úžasná a opravdu funguje. Jinak na ty štípance používám od Reginy nějaký Gel po poštípání hmyzem a ten funguje taky super, hned začne chladit a za chvíli o štípancích ani nevíš, dá se sehnat celkem levně v lékárně a možná i drogerii :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat