Barvám neutečeš

Ahoj čtenáři 😊

Dneska jsem tady s článkem s trochu sportovní tématikou. Akce Barvám neutečeš je nejbarevnější běh, který kdy kdo zažil a mě velice lákalo být účastníkem. S dost velkým předstihem jsem se na stránkách registrovala, zaplatila základní startovní balíček a těšila se, jaké to bude. Zhruba měsíc a kousek před startem, mě rodina zlanařila, abych začala trénovat. Moc se mi do toho nechtělo, protože tento "běh" je v podstatě pro zábavu a proto, aby si člověk samotný den užil a nejde zde o žádné závodění. Samozřejmě v rámci tréninku, nebo překonávání se, můžete celou trasu běžet. Podmínkou pro získání medaile je však pouze absolvování 5-ti km trasy v podstatě jakýmkoliv způsobem, tedy i chůzí.



Jak tedy zmiňuji v předchozím odstavci, začala jsem se několik týdnů před samotným "závodem" připravovat a zdokonalovat mojí fyzickou zdatnost. Byla jsem překvapená, jak to šlo rychle a na sebe pyšná, že jsem se dokopala k docela pravidelnému tréninku. Musím se ale přiznat, že mě to chytlo a chtěla bych i nadále běhat, i když to nebude úplně nic extra. Věřím, že se můžu časem zlepšovat a třeba jednou i celou trasu opravdu uběhnout.


Konečně přišel den D a to bylo v mém případě 18. května 2019, kdy se konal jeden z pěti běhů v Českých Budějovicích. Na místo činu mě vezl přítel, který se mnou neběžel, ale doufám, že za rok se zúčastníme spolu :P . Do areálu, kde bylo připraveno veškerá zázemí pro přihlášené, jsme dorazili přibližně hodinu a půl dopředu. Chtěla jsem mít jistotu, že vše proběhne v klidu, bez stresu, a že budu mít čas si vše prohlédnout a zdokumentovat.

Kapela Like it 








U stěny jsem se musela vyfotit :D 


Hromadný výhoz barev


Přesně ve 13:00 se konal start. Byla jsem velice mile překvapená, že se startovalo opravdu podle informací zapsaných v materiálech. Moc jsem si běh užila. Snažila jsem se běžet co nejvíce, ale přiznám se, že jsem několikrát šla, ale nebyla jsem vůbec sama. Byl to super den a pokud to bude jen trochu možné, příští rok běžím určitě znovu. Lépe potrénuji a uvidíme, jestli překonám ten letošní ročník. Držte mi palce.

Ještě malá ochutnávka z přímo z trati


A jak jsem dopadla po sprše barev a po absolvování celé trasy? Skvěle. Byla jsem opravdu moc ráda, že jsem se překonala a šla do toho. Prostě skvělá akce, která se koná poměrně blízko mému bydlišti.

Pár minut po doběhnutí



Je domááá :) 


Vím, že je v tomto článku poměrně málo textu a hodně fotek, ale snad to až tolik nevadí. Popsala jsem, sice převážně fotograficky, ale přece, skvělou akci Barvám neutečeš. Děkuji za parádní organizaci.


Doufám, že se Vám článek alespoň trochu líbil 
Hezký zbytek víkendu :) 
Marťa 


Komentáře

  1. Určitě to musí být super zážitek. Přemýšlela jsem nad účastí, ale jelikož to bylo datumově hodně blízko státnic, tak jsem to opět odložila :D Tak třeba příští rok poběžíme spolu :)

    Lucka Stefani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky měla poměrně blízko absolutoria, ale řekla jsem si, že se alespoň odreaguju :) Jo jo třeba se potkáme :) :)

      Vymazat
  2. Týjo, moc jsi teda barevná nebyla :D My se drhli snad hodinu, než jsme to ze sebe dostali! Ale zážitek to je, i když člověk vůbec neběží.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono i to málo stačilo :D :D hrudník jsem měla žlutej dost :D :D i krk

      Vymazat

Okomentovat