#Návrat

Ahoj všichni 😊

Dneska píši článek po hodně dlouhé době. Poslední příspěvek jsem zveřejnila v říjnu loňského roku a to konkrétně 11.10. 2018 - je to tedy půl roku. Přišlo mi, že se v mém životě přestaly dít věci, o kterých by šlo napsat kvalitní článek a také jsem asi ztratila pomyslnou nit. Nicméně mě to velice mrzelo a hledala jsem pořád nějaké nápady, abych se do procesu tvorby zase vrátila. Bohužel se tak nestalo, tak snad se to podaří nyní.






Teď bych ráda ve stručnosti popsala ten půlrok, kdy jsem nic nevydala.
Tak pojďme na to :

  • První událost, o které chci napsat samostatný článek, ale pořád se k tomu nemůžu dostat, je objevení další vášně a to geocachingu.
  • Následovalo setkání s mým přítelem. Musím říci, že z minulého vztahu jsem se dostávala hodně dlouho. Tehdy mě rozchod hodně bolel a také jsem se s vámi podělila o mé zkušenosti z něj v jednom z článků.
  • Na podzim jsem také zahájila poslední ročník studia na VOŠce. Doufám, že se mi povede být diplomovaným specialistou hned napoprvé.
  • V prosinci jsem si právě kuli geocachingu vytvořila svojí osobní "známku" jednoduše řečeno a jsem na ní opravdu pyšná, protože jsem si jí navrhovala sama. Zase tak úžasné to ale není, protože je nespočet "kačerů", kteří jí mají také. Ale radost z ní mám.
  • V lednu jsem úspěšně zakončila první semestr třetího ročníku, takže první meta splněna. Ráda bych, aby takhle hladce šly i ty následující zkoušky.
  • V únoru jsem oslavila své 24-té narozeniny. Jde to neuvěřitelné jak ten čas utíká. Za rok mě čeká čtvrtstoletí a to zní děsně.
  • V březnu jsem odevzdala svojí absolvenstkou práci, kterou budu v červnu obhajovat při absolutoriu, což je závěrečná zkouška na VOŠce.
  • Nyní máme duben a co se stane dále, je ve hvězdách











Tento článek patří mezi ty kratší, beru ho jako další začátek na mém blogu.
Myslím si, že podobnou "pauzu" nemám sama a proto mi pište do komentářů, jak dlouhá byla ta vaše 😊

Doufám, že se Vám článek líbil
Přeji hezký zbytek dne a krásné Velikonoce
Marťa



Komentáře

  1. Ja som mala pauzu asi 3/4 roka a to kvôli práci. Domov som chodila pomerne neskoro a psychicky vyčerpaná, takže na blog mi už neostávalo veľa času ani energie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, ale někdy je ta pauza pak ku prospěchu :)

      Vymazat
  2. Ahoj, já jsem měla pauzu dva měsíce :) zrovna včera jsem vydala první pořádný článek po těch osmi týdnech a dvou dnech ...

    Obrázky z mlhy a éteru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář i odkaz na blog :) Ráda se podívám

      Vymazat
  3. Jelikož studuji na střední umělecké škole, občas jsem příliš zahlcená úkoly nebo ostatními koníčky, a tak není moc času na psaní. Beru to vždy jako takové uvolnění a snažím se to psaní nenutit, protože to pak nikdy není dobré. Kolikrát je lepší mít delší pauzu a nabrat inspiraci, o které zase můžete psát dlouho poté, než to tlačit na sílu a produkovat blbosti. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Takhle to teď beru taky :) Mám celkem dost nápadů na články :)
      Děkuju moc za komentář :)

      Vymazat
    2. Já se také snažím přidávat hodnotné obsahy, více zde: https://gabrielagebertova.cz/

      Vymazat
    3. Já si právě taky myslím, že je fo tak lepší :)
      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  4. Ahoj (znovu :) ),
    myslím, že pauzu potřebuje čas od času každý a nejenom co se blogování týče (to ještě nemám tak naštudované :D teprve s blogem začínám).
    A když vidím, co si všechno stihla a jak dobře, se ti vedlo, tak si myslím, že ti ta pauza rozhodně prospěla. Vypadá to i tak, že si měla čas na spoustu jiných věcí a rozhodně si se nenudila. :)
    Geocatching se přiznám, že jsem "pozdravila" tak leda jako doprovod přátel, který se tímto zabývá a nevypadalo to vůbec zle, akorát já jsem na to abych takhle chodila a hledala "kešky" moc líná. :D
    Každopádně přeji hodně štěstí při obhajování práce na VOŠce. :) A ať se daří nejenom v osobním životě, ale i v blogování - ať máme co číst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to děkuji :) :)
      Doufám ze to všechno dopadne dobre :)
      S blogem končit nechci, to je srdcovka :) takže by melo být co číst :)

      Vymazat

Okomentovat