Nový začátek

Ahoj všichni
Dneska tu máme první den v novém roce 2018. To to zase uteklo že? Vůbec se mi tomu nechce věřit, že už budeme opět o něco starší. Každopádně když se ohlédnu zpětně, byl pro mě rok 2017 super. Byl to rok, kdy jsem začala blogovat, začala jsem se více zabývat postcrossingem, poznala jsem spoustu nových a úžasných lidí...byla bych tady do zítra, kdybych měla jmenovat vše, co dnes již v loňském roce, považuji za bombové.



Stalo se toho opravdu hodně a proto jsem se rozhodla v nejbližších měsících si pořídit minitiskárničku sprocket od společnosti Hp abych mohla všechny své důležité momenty roku 2018 ihned vytisknout a tím zachovat. Velkým plánem, se kterým toto souvisí je také tvorba scrapbooku, což je vlastně "vzpomínková" kniha/sešit.Tématem toho booku bude jak jinak než postcrossing. Chci si pamatovat vše, co jsem s tímto báječným koníčkem zažila a zároveň si i různé momenty připomenout kdykoliv budu chtít. Doufám, že to vyjde a že jich vytvořím třeba i více.
Od kamarádky jsem jako vánoční dárek dostala tento diář. Mám z něj obrovskou radost, protože je vytvořený mými oblíbenkyněmi. Holky jsou pro mě nejen vzorem, ale i motivujícím článkem, který mě dokáže k něčemu dokopat, vyburcovat a zároveň mi to udělá i radost. Poslední dobou je hodně sleduji a ráda bych se zlepšila ve všem co dělám, abych se k nim alespoň trochu přibližovala. Tohle neberte prosím Vás, jako kecy nějaké šílené fanynky. Spíš je to takový sen, který se bude plnit asi velice postupně a pomalu. Snad se mi s diářem bude lépe dařit si rozvrhnout čas, naplánovat si různé aktivity, cestovat, motivovat se a hlavně se zlepšovat. To mi přijde důležité a musí to být vidět, aby si člověk uvědomil, že to nedělá úplně zbytečně.
Ještě předtím jsem si pořídila i jejich knihu, takže super kombinace ne?

























Dalším cílem v roce 2018 je úspěšně dokončit 2.ročník VOŠ kterou studuji. Sice to ještě není úplně ta
poslední meta, ta mě čeká ještě o rok déle, ale je dobré mít stanovené i takovéto milníky. Snad mi pomůže diář, abych se na různé úkoly, testy a podobně nezapomínala připravovat. A také předsevzetí, že už nebudu tolik líná. Druhým mým velikým předsevzetím je být lepším blogerem. Budu se opravdu snažit. Tahle knížka mi snad také dopomůže k lepším výkonům.


Už mám plány, v jaké pravidelnosti budou  články vycházet a také to, co Vám v nich budu sdělovat. Doufám, že moje dlouhé přemýšlení a promýšlení bude mít nějaké výsledky a Vám se to bude líbit.
Budu se řídit heslem : "Dělat to, co mě baví!"

 A co Vy? dáváte si každoročně nějaká předsevzetí? Já osobně pravidelně, ale už si radši nepamatuji, jak se je snažím plnit.

Přeji Vám všem šťastný nový rok 2018, hlavně zdravíčko :)
Hezký zbytek dne
Marťa






Komentáře

  1. Postcrossingový deník a ještě navíc scrapbookový chci vidět, doufám, že budeš dávat fotky - já dělám deník cestovní , je velmi velmi tlustý :D protože do něj kromě pohledů, vstupenek a jízdenek lepím i mapy a podobné věci - ale miluju . Takže se moc těším na tvůj deník, třeba ho uvidím na nějakém srazu :)
    Předsevzetí si raději nedávám - to je první předpoklad k tomu ho nesplnit :D Ale v rámci zdraví jsem se odhodlala ke snižování váhy - no to nikde publikovat nebudu, ale věřím si, tak mi držte palce všichni :D
    Hezký den
    Blanka Tomsová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že ti budu držet palce :) a děkuju za super komentář, určitě fotky přidám a když si vzpomenu, vezmu ho i na sraz. Doufám, že se v Třeboni uvidíme :) Jihlavu bohužel nestihnu.

      Vymazat
  2. Ahoj, moc hezký článek, ale chtěl bych se Tě zeptat, jestli sem přidáš nějaký článek a foto z Novoročního ohňostroje v Milevsku :). Jinak držim palce, ať se Ti v roce 2018 daří aspoň tak dobře jako v roce 2017 ...
    Jinak přeji hezký den
    MS ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám ho v plánu, ale děkuji za nápad na příští rok ;)

      Vymazat

Okomentovat