Vztahy

Ahoj všichni, dneska jsem se rozhodla popsat něco, co mě hodně mrzí, trochu Vás nechám nahlédnout pod pokličku mého života.

Nevím, co si Vy ostatní myslíte o vztazích na dálku, ale já v té době, kdy jsem ho prožívala, byla naprosto spokojená. Asi záleží na lidech, které potkáte, jaké s tím mají zkušenosti, jakou mají povahu a tak dále.


Vztah na dálku je hlavně o komunikaci. A v dnešní době o komunikaci na sociálních sítích, jakou je třeba facebook. Nejhorší na tom všem ale je, že chat snese všechno. Ten člověk Vám může napsat v podstatě cokoliv a nemusí to být ani v nejmenším pravda. Teď, když všechno beru zpětně zjišťuji, že jsem asi byla obelhávaná a to dost dlouhou dobu. Nechci tady toho člověka jmenovat, protože jsem něco slíbila a chci to dodržet, ale nejradši bych za ním dojela a řekla mu do očí, co si o tom myslím.

Osoba, kterou jsem milovala ( ano, zamilovala jsem se na vzdálenost 166km), mě jednoduše zklamala a zklamává mě stále vice a více. Ten muž mi několikrát tvrdil, jak by spoustu věcí, které dělají jeho kamarádi neudělal, ale opak je pravdou. Teď to totiž provedl mně.

Vidím, že mi  lhal a oblboval mě. Tím to právě bolí ještě více, protože jsem věřila jeho slovům. Byli jsme spolu zhruba 3/4 roku řekněme v dobrém. Před týdnem, kdy došlo k tomu bolestnému rozchodu jsem ale zjistila, že vlastně ani neví jakou dobu, jsme spolu byli.

Chlapi si holky bohužel umí až moc dobře omotat kolem prstu. Dělají to velice vychytralým způsobem, že nikdy nevíte, kdy jste do toho vlastně spadli.

Nejvíce mě asi ranilo to, že se zmiňoval o podpoře přítelkyně, kterou jsem vlastně nebyla já, ale někdo uplně jiný. Pak ještě také fakt, že nebude svojí slečnu zveřejňovat, ale momentálně o ni mluví.

Tento vztah, plný lží a podvodů už jsem jednou zažila a myslela si, že naposledy. Vzhledem k tomu všemu jsem asi ráda, že jsem zablokována a tím pádem o ničem dalším nevím.
Jednu chvíli jsem mu věřila, že s naším vztahem, půjdeme ven, bohužel se tak ale nestalo. O přítelkyni mluvil, ale bohužel to teď vypadá, že já vůbec neexistovala.

Vztahy jsou složitá věc, ať už jde o jakýkoliv. Snad jednou poznám toho pravého. Jo, zní to jako klišé, ale nechci, aby byl tento článek až tak pesimistický. Je čas jít dál a nad vším špatným se povznést. Bude někdo lepší.

Děkuji všem, kteří jste článek dočetli až sem a pokud máte nějaké zkušenosti a chcete se s nimi podělit, pište mi to dolů do komentářů. Budu ráda :)

Přeji hezký zbytek dne
Marťa :)

Komentáře

  1. Takisto som sa zamilovala na diaľku. Bolo to krásne. Až na ten rozchod. Takže dobre viem o čom to je.

    http://mozaikaticha.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama i za to, že ses podělila

      Vymazat
  2. vztah na dálku může být různý. Záleží, jak často se potkáváte,jak často spolu usínáte a probouzíte se, co spolu děláte.. pokud jde jen o psaní si, je jasný, že to nemá šanci vydržet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu. Záleží na těch dvou lidech a na okolnostech :)
      Jinak děkuju za komentář :)

      Vymazat

Okomentovat