Nákupy ( trošku jiný pohled)

Ahoj lidi
Když vezmu nazpět tenhle týden, tak si říkám, že jsem asi opravdu typická ženská. Proč?
To vám hned prozradím.

Každá žena ráda nakupuje. Sice po přečtení téhle věty Vás spíše napadne, že jsem strávila několik hodin v buticích s oblečením, ale ono to tak úplně není. Samozřejmě že neodmítnu návštěvu "šopáče", ale teď chci mluvit o trošku jiných věcech. Myslím si ale, že to dělají rádi všechny. Možná i někteří muži.

Určitě jste si všimli, že sbírám turistické známky. Vzhledem k tomu, že jsem opravdový fanda těhle "koleček", nemůžu zapomenout na sběratelskou hru. Jaký bych to byla vlastně sběratel?
Snažím se tedy čas od času nějakou tu "desítku" sehnat. Bohužel se mi to přes výlety moc nedaří a tak už jsem několikrát zabrousila do internetového e-shopu. Doufám, že ty co jsem si objednala brzy dorazí.

Tak a teď se tedy dostáváme k jádru věci. E-SHOPY.
Jsem tím už asi posedlá.

Musím se ale přiznat, že na e-bay a aliexpresu nenakupuju. Ano, mají tam hezké věci a levné, ale nejde nakupovat na dobírku., což mě mrzí.

Turistické známky byly bod jedna, a teď přejdu k bodu dva ( překvapivě že? )

Nevím jak Vy, ale já miluji různé upomínkové předměty, co se dávají i na různých akcích a podobně. Bohužel postcrossing má "pouze" pohlednice z různých meetingů. Ty mám také ráda, vždyť je i sbírám, ale teď mám na mysli spíše hrnečky s potiskem, placky, náramky nebo tak něco.
Našla jsem opět internetový obchod a to belabel.cz , kde si různé předměty, můžete navrhnout sami. Památka je už vytvořená, jen si dodáte vlastní fotografii.
Momentálně vlastně jen přemýšlím, co si vůbec vytvořím.





A další srdcovou záležitostí jsou razítka. Tedy bod 3.
Když si prohlížím některé pohledy, převážně ty ze srazů. Jsou na nich razítka účastníků. Funguje to vlastně jako podpis. Před pár měsíci jsem se rozhodla si jedno také vytvořit. Trvalo mi celkem dlouho než jsem našla vhodnou kombinaci obrázků, ale nakonec jsem s výběrem moc spokojená. Opět jsem zvolila internetový obchod, tentokrát razítko.com, odkud mi během chvíle volali a konzultovali se mnou znovu velikost razítka, protože jsem nevybrala vhodné, kvůli velikosti a tvaru obrázku.





Takhle já tedy nakupuji. Myslím si, že mě to jen tak nepřestane bavit. Jak to máte Vy ostatní?
Pište mi to do komentářů, budu ráda a třeba i Váš oblíbený e-shop zahrnu do těch svých.


Doufám, že se Vám článek alespoň trošku líbil
Přeji hezký zbytek dne

Marťa

Komentáře

  1. [1]: Dobrá, tak většina žen :D Ale zas dost věcí co si koupíš je nezbytných, například oblečení a tak, ale to tu neuvádím, je to trochu jiný pohled :) Z mého pohledu se jedná spíš o památky na různé činnosti

    OdpovědětVymazat

Okomentovat