LR kosmetika

Ahoj :)
Tento článek bude na téma, které jsem ještě nedělala. Uvidíme jak se Vám to bude líbit a případně vytvořím i novou rubriku.

Není důvod sáhodlouze hovořit ( psát) a jdeme na to.

Tímto článkem Vám chci představit kosmetiku LR Health & Beauty. Jedná se o produkty, které obsahují určité procento aloe vera. V nějakých přípravcích je to okolo 50% v jiných se to blíží k 90%.

Proč o tom ale mluvím? Už od malinka trpím exémem. Dětská lékařka mi na to vždy doporučovala nějaké mastičky typu indulony. Nikdy mě však jak se říká lidově "nehnala" na kožní. Z tohohle postupu jsem tedy vydedukovala, že se asi nebude jednat o lupenku. Postupem času jsem začala obměňovat různé druhy krémů a moje pokožka se začala tzv. " zatahovat". Hodně mi pomohly krémy i sprchové gely s příměsí konopí.

Tak a teď se už v mém příběhu dostáváme k bodu, kdy mi pomohla kosmetika LR.

Vzhledem i k mé alergii na štípnutí od komára jsou pro mě léta něco jako očistec. A to opravdu nepřeháním, když si vzpomenu na loňské prázdniny.

Ráda poznávám naší vlast, a tak jsem navštívila spolu s mou rodinou Moravu. Byli jsme ubytovaní nedaleko Novomlýnských nádrží a tam nebyla o komáry nouze. Pomalu nikdo nebyl poštípaný, jen já ano.

Nicméně proč o tom tedy začínám? Jeden ze štípanců mi natekl a nepomohly mi ani prášky. Otok se zvětšoval a byl i docela horký. Několik nocí jsem to ledovala, ale vůbec to neustupovalo. Během jednoho večera se mě zeptala "sousedka" co se mi stalo, proč mám tu ruku zavázanou. Ukázala jsem jí štípanec a ona přispěchala se sprejem a s gelem. Přípravky mě příjemně chladily a já byla ráda.

Ráno jsem se probudila a flek byl krásně zatažený a studený. Neuvěřitelně mi to pomohlo. Běžela jsem pomalu okamžitě za tou dobrou vílou a ptala se, co je to za přípravky.

Bylo mi vysvětleno o co se tedy jedná a já neváhala ani minutu a hned jsem si objednala startovací balíček.

Vše mi bylo doručeno pár dnů po příjezdu domů, takže jsem byla moc spokojená. Kůže se mi opravdu lepší ve všech směrech. Štípance se zatahují a ani nemají šanci natéct a stejně tak exém.

Jedna nevýhoda je ta, že tuto kosmetiku neobjednáte sami z internetových stránek. Potřebujete k tomu "dealera". A tou druhou je cenová dostupnost. Je to poměrně drahé, ale můžu Vám opravdu slíbit a zaručit, že to pomáhá.

Máte také nějaké kožní problémy? Nemůžete se jich zbavit?
Znáte tuto kosmetiku?

Pište mi svoje příběhy a postřehy do komentářů, budu jedině ráda.

Doufám, že se Vám článek líbil :)

Hezký zbytek dne
Marťa

Komentáře

  1. Neznám tuhle kosmetiku ale pokud pohana s ekzémem tak si myslím,že musí být dobrá😄

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Opravdu pomáhá, teda alespoň mě :) Takže jí mohu jen doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Marti já ti to zhanim 😀 v kosmetice je chemie 😀 ale já jsem vážně hrozná nooo, já už bych si kosmetiku v životě nekoupila 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale mě to hrozně pomohlo. Sama víš, jaký jsem to měla. Teď jsem skoro bez toho :)

      Vymazat

Okomentovat