Losování adres


Ahoj, dneska jsem se rozhodla napsat článek o losování adres.

Když jsem začínala, byla jsem poměrně mimo, a vůbec jsem netušila o nějakých "vychytávkách". Píšu tohle slovo v uvozovkách, protože se to asi nijak ovlivnit nedá.
Pokud jsem chtěla nějaký pohled poslat, jednoduše jsem se nedívala na to, kolik je hodin a normálně jsem se začala proklikávat k nové adrese. Postupem času jsem zjišťovala , že se spousta lidí baví o nočmím losování. Nevěděla jsem proč. Pak mi bylo vysvětleno, že se stává, že pokud se losuje pozdě v noci, je větší šance na raritní země. Podle mého názoru v tom také hraje roli to, kolik máte odeslaných a přijatých pohledů. Musím ale říci, že pokaždé, když jsem losovala, alespoň jednu novou zemi mi systém vyhodil. Za což jsem byla ráda. Takže noční losování občas dělám doteď.

Pamatuju si, že jsem byla nadšená, když mi systém vylosoval adresu na Nový Zéland. To byla moje první zkouška tohoto "fenoménu". Bylo to 28.května 2016. Tu noc se dařilo, dokonce jsem měla posílat ještě na Filipíny, do Ameriky a Bulharska. Jmenuji jen ty země, ze kterých jsem měla radost.
Snažila jsem se těmto členům poslat opravdu pohled, ze kterého budou nadšeni. Řekla bych, že se mi to podařilo, protože mi přišli nádherná poděkování, neboli hurry.

Další noční losování proběhlo 8. září 2016
Tady jsem byla opět nadšená, protože mi naskočily nové země a to Canada, Indie a Anglie.

27. září jsem si vylosovala Jordán, Portugalsko a Švýcarsko..To si ale bohužel nepamatuju, jestli bylo v noci, ale jsou to taky celkem neobvyklé země. Ach ta paměť.

Poslední noční losování byl takový pozdní dáreček. Vybrala jsem si poslední den v roce, tedy 31.12.2016 a systém mi vybral adresu do Rakouska-to moc často také nebývá, dále opět do Portugalska a Japonska.

Musím říci, že mě překvapilo, že všechny pohledy do takto vzdálených zemí dorazily v pořádku.
Jsem asi blázen, ale nikdo mi nevymluví, že noční losování má své kouzlo. Miluju to!!

Možná je trochu zvláštní, že zde uvádím tolik datumů, vypadá to trochu jako deníček, ale tím jsem Vám jen chtěla říci, že takto nelosuji nijak pravidelně.

Když se kouknu nyní na svůj profil a na statistiky, mám zde 36 zemí, do kterých jsem za celou dobu posílala. Doufám, že mě to nepřestane bavit.

Snad se Vám článek alespoň trochu líbil
Hezký zbytek dne
Marťa

Komentáře