Kam je uložit


Ahoj, vím že jsem podobný název článku už použila u rubriky postcrossing, ale na žádný jiný jsem nepřišla. Bohužel si hlavu lámu doteď, kam celou sbírku dám. Známek mám už docela dost, ale mám je v krabici..a to se mi moc nelíbí, chtěla bych, aby byly na nějakým viditelném místě, nebo aby byly tak nějak pěkně uložené, přece jenom krabice vhodná není. Každopádně na webu turistických známek najdete různé věci na jejich uskladnění přímo od nich.

Tady jsou příklady, pokud byste chtěly použít e-shop






Já si ale říkám, že těchto truhel nebo alb, za chvíli budu potřebovat víc, a stejně nebudu vědět kam s nimi. Hledala jsem na internetu inspiraci a docela se mi zamlouvá klasická nástěnka, na kterou bych známky přišpendlovala. Na druhou stranu se mi také líbí nápaditost, a tu jsem našla u ručně namalované mapy naší republiky a podle místa, je na ni přidávat. Jenže tu nemám kam nakreslit. Vypadá ale krásně. Vůbec nevím, jak tento "problém" vyřešit. Na tohle moc nápadů bohužel nemám, a proto si myslím, že se ve finále rozhodnu pro jedno album. Každopádně nad tím budu ještě pár dnů přemýšlet.


Kde máte známky vy?

Přeji krásný zbytek dne
Marťa


Nápady mi prosím pište do komentářů pod článek, děkuji za cokoliv :) :)

Komentáře

  1. Taky přemýšlím, kam s nimi. Nemám jich sice zdaleka tolik, že by nebylo kam je dát, nicméně mít je naskládáné na sobě někde v poličce se mi taky moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám známky na nástěnce + ty co se nevešly tak jsem si objednala truhlu z e-shopu :) a ta je velká docela dost :) !

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Já jich mám právě už přes 130, a chci si je dát někam jinam :)

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: To mě taky napadlo no, jen obráceně..Dát je do alba nebo do truhly, a ty co by zbyly na nástěnku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já je mám na nástěnce z eshopu. Už mi skoro nestačí. :D

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Mě by se už na tu nástěnku taky nevešly, fakt uvažuju o truhle nebo o albu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat