Kam pro rady - Facebook

Ahoj, tak jak jsem slíbila, je tady článek o české skupině, ve které se řeší postcrossing.

V dnešní době sociálních sítí facebook opravdu převládá. Vlastní účet už má i malé dítě. Také zde najdete spoustu skupin. Mimo jiné právě i postcrossing. Ta česká, o které chci psát, mi hodně pomohla.

Jmenuje se: Postcrossing CZ ( česká diskuze o tomto hobby)
Sem můžete zajít pro jakoukoliv radu. Najdete zde užitečné odkazy, třeba na e-shopy, dále jsou zde moc pěkně udělané prezentace o postcrossingu a také přehledy cen u české pošty a nejen to.
Pokud máte problém s vyluštěním ID, pohled vyfoťte a nahrajte na skupinu, zaručeně tu správnou kombinaci někdo odhalí. Dost často také lidé kladou dotazy na výrobu vlastních razítek, což je další vychytávka na psaní pohledů. Uživatelé sem také vkládají pohledy, které dostaly, ze kterých byli opravdu nadšení, nebo naopak zklamaní. Mezi členy, je také několik překladatelů a ti Vám mohou pomoci například s azbukou :D nebo i jinými jazyky. Opět můžete text vyfotit a přiložit. Je to tak nejlepší. :)
Skupina je jednoduše řečeno založená na příjemné diskuzi.


Je zde prostě nepřeberné množství odborníků na různé " problémy". Jsem strašně moc ráda, že v této skupině jsem. Pokud jsem něco potřebovala, vždy mi někdo pomohl :)

Komentáře